shape

سینوس شور



سینوس شور فناور طب اسپادانا یکی از کاربردی ترین موارد مبارزه و کنترل سینوزیت می باشد.با طرز استفاده راحت و آسانی کار، شما را از شر التهاب ها، مخاط های بینی و گلو،گرفتگی ها و سردرد های مزمن در امان نگه‌میدارد.
بطور کلی سینوس شور به جهت شستشوی دیواره اصلی بینی به کار برده می شود و سبب می شود تا ترشحات و باکتری ها از ناحیه سینوس و بینی خارج و گرفتگی بینی رفع شود و تنفسی راحت تر و خوابی آرام تر را به ارمغان می آورد. هم چنین به درمان آلرژی و سینوزیت کمک می کند. شست و شوی مداوم بینی و سینوس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.


در این قسمت نگاهی کلی برای آشنایی با سینوس شور فاورطب خواهیم داشت.

ویژگی های دستگاه شستشوی بینی و سینوس
  • شستشوی کامل بینی و سینوس
  • استفاده سریع و آسان
  • اتوماتیک و بدون زحمت
  • جایگزین سرم های شست و شو
  • برای افراد بالای 12 سال
  • حاوی 24 بسته نمک طبی ( وزن هر بسته نمک 2.5 گرم)
  • یک عدد بطری مخصوص به همراه درب ، 24 بسته نمک طبی و دفترچه راهنما فارسی درون جعبه موجود میباشد.



موارد مصرف ست شستشوی بینی و سینوس
  • برای کاهش علائم سرماخوردگی معمولی مثل: آبریزش بینی، گلودرد، کوفتگی یا گرفتگی مخاطی
  • برای درمان بیماریهای مزمن تنفسی
  • مناسب برای افراد دارای حساسیت به گرده ی گیاه
  • مناسب برای کسانی که پی در پی سرما میخورند.
  • قابل استفاده برای بینی های خشک و حساس
  • شستشوی بینی بعد از عمل جراحی
  • رفع خشکی و گرفتگی بینی
  • برطرف کننده تحریکات بینی بر اثر آلودگی هوا، گرد و غبار
  • برطرف کننده آلرژی حاصل از گرد و خاک خانگی
  • کمک به درمان خروپف به خاطر شرایط زکام
  • کمک به درمان علایم سینوزیت و آلرژی
  • جلوگیری از خشک شدن بینی و خون دماغ
  • جلوگیری و بهبود سردرد و میگرن
  • جلوگیری از گلودرد و عفونت لوزه ها




چه زمانی نباید بینی را شستشو داد؟
زمانی که سقف بینی آسیب دیده و دیواره های داخلی جانبی به طور مستقیم با مایع شفاف مغزی ارتباط پیدا می کند.
زمان خونریزی شدید بینی

با چه محلول دیگری می توان بینی را شستشو داد؟
شستشوی بینی می بایست همیشه با محلول نمکی ایزوتونیک انجام شود، محلول حل شده ایی که غلظت مواد معدنی تشکیل دهنده آن با خون سازگاری دارد. غلظت بسیار زیاد یا بسیار کم (به عنوان مثال آب خالص) می تواند تاثیرات جانبی ناخوشایندی به دنبال داشته باشد. مقدار نمک شستشوی بینی با میزان یک دوش کامل شستشوی بینی هماهنگ است که در یک کیسه در نظر گرفته شده است.

مواردی که برای کودکان و زنان باردار باید در نظر گرفته شود
شستشوی بینی با سینوس شور و نمک های حل شده ایزوتونیک آن برای تمام گروههای بیمار قابل کاربرد است. سینوس شور طوری طراحی شده است که نه تنها برای افراد بالغ بلکه برای کودکان بالای 12 سال بدون مشکل می تواند استفاده گردد.

نکاتی که پیش از استفاده از دستگاه شستشوی بینی باید رعایت نمایید
پیش از هر بار استفاده از سینوس شور شما می بایست دست هایتان را به طور کامل بشویید و درون سینوس شور را با آب گرم شسته و دور بریزید. به خاطر اینکه اثر واگیر بیماری اجتناب ناپذیر است

نحوه شستشوی بینی با سینوس شور
 برای پرکردن محفظه نگه دارنده از اتصال محفظه در پایه اطمینان حاصل نمایید. سپس درپوش پیچی را بازکنید. قطعه بینی شور را در حالت افقی ( 180 درجه نسبت به پایه) قرار دهید تا اینکه راه خروجی محفظه نگهدارنده بسته شود





اکنون دوش سینوس شور را با آب ولرم پر کنید.نکته: دمای آب استفاده شده جهت تهیه محلول شستشو نباید بیش از 50 درجه سانتیگراد باشد. از آب آشامیدنی باکیفیت و تازه استفاده شود. هرگز آب کهنه (مانده) به کار نبرید یا بقایای محلول شستشو را ذخیره نکنید زیرا می تواند منشا رشد و نمو میکروب باشد. علی الخصوص بیمارانی که مشخصا دارای بیماری فیبروزسیستئین هستند یا تازه عمل جراحی انجام داده اند. 3 روز پس از خروج از اتاق عمل می توان از سینوس شور استفاده کرد به شرط آنکه پیش از استفاده استریل شود و یا در آب جوشانده شود.




 از مقدار مناسب نمک، ترجیحا یک بسته استفاده نمایید.




  پس از پرکردن، مجدد درپوش را سرجای خود بگذارید و محکم ببندید. حال درپوش سوپاپ دارد را با انگشت سبابه محکم ببندید.
پس از آن سینوس شور را برای مدت زمانی تکان دهید تا آنکه نمک به طور کامل حل شود. نکته: جهت ایمنی بیشتر، سینوس شور کاملا آب بند نشده است، حتی اگر قطعه بینی شور در حالت افقی قرار داشته باشد. از آنجاییکه ذخیره محلول شستشو خطر آلودگی و عفونت را به همراه دارد. بنابراین شما همیشه سینوس شور را در سینک قرار دهید. پس از پرکردن سینوس شور آن را در یک دست نگه دارید و همچنان سوپاپ درپوش پیچی را باانگشت سبابه محکم نگه دارید. پس از این، قطعه مختص بینی را رو به بالا قرار داده.



و حالا سر را بالای یک سینک دستشویی بگیرید و بطور همزمان دهان را باز کنید. (به این دلیل که سقف دهان بالا برود و مایع شستشو دهنده نتواند بعدا در گلو جاری شود.) در همین وضعیت قطعه مختص بینی را به آرامی در یکی از سوراخ های بینی قرار دهید، به طوری که سوراخ بینی بسته شود.

اکنون انگشت سبابه را از روی سوپاپ درپوش بردارید. بدین وسیله محلول شستشو به طور اتوماتیک در یک سمت بینی جاری میشود، تیغه میانی را می شوید و دوباره از سوراخ دیگر بینی به بیرون جاری می شود
با بستن سوپاپ درپوش توسط انگشت سبابه می توان فرآیند شستشو را دوباره قطع کرد. جهت شستشو بخش بالایی دیواره بینی، دیواره های میانی محفظه نگهدارنده سینوس شور را به آرامی و همزمان فشاردهید. در نتیجه خود سوپاپ درپوش به طور اتوماتیک بسته می شود، و بدین صورت فشار شستشو به آرامی افزایش می یابد و محلول شستشو به مناطق بالای سوراخ بینی جاری می شود. این عملیات را چندین بار تکرار کنید و به همین طریق می بایست دوش سینوس شور را در سوراخ دیگر بینی قرار دهید.
اگر خواستید دقیقا بعد از شستشو، بینی خود را فین کنید، مطمئن شوید که حتما یک بینی خود را بسته باشید و به هیچ عنوان با فشار زیاد فین نکنید. در غیر این صورت فشار در طول دیواره بینی افزایش نمی یابد. افزایش فشار نامطلوب می تواند موجب شود که حل شونده و ترشحات در مسیرهای ارتباطی از بینی به گوش ها یا دیواره های جانبی فشار وارد آورد. در این حالت معمولا مایع در کسری از زمان باز پس می گردد. در یک چنین اتفاق  نادری می تواند استفاده از قطره ی بینی ضد احتقان مفید واقع شود.

چگونه سینوس شور بینی را تمیز کنیم؟
قبل و بعد از استفاده می بایست سینوس شور را با کمی آب گرم شستشو دهید. با باز کردن درپوش پیچی سینوس شور میتوانید محفظه نگهدارنده را در زیر آب جاری شستشو دهید. پس از شستشوی سینوس شور، قطعه بینی شور را در پشت قطعه پایه جمع کنید و به صورت سر و ته (برعکس) بگذارید و اجازه دهید خشک شود. همچنین میتوانید پس از جداکردن قطعات سینوس شور از یکدیگر، از ماشین ظرفشویی جهت شستشو استفاده نمایید و یا قطعات را در آب جوشانده و اجازه دهید خشک شود.


نکته مهم: هنگام خشک شدن سینوس شور در پوش پیچی را نبندید. اگر محفظه و قطعات به طور کامل خشک نگردد می تواند شرایط کشت میکروب را فراهم نماید.

نکات قابل توجه
  1. اگر محلول شستشو به بینی نمیرسد در ابتدا دوش بینی را چک نمایید و در صورت بسته بودن قطعه بینی شور، اقدام به اصلاح وضعیت قطعه بینی شور نمایید. اگر سوراخ بینی به طور کامل مسدود بود، از سوراخ دیگر بینی با فشاری ملایم اقدام به شستشوی بینی نمایید.
  2. روزانه به تعداد 1 تا 3 بار می توان از سینوس شور جهت شستشوی بینی استفاده کرد.
  3. حل نشدن درست نمک در آب ممکن است باعث خونریزی بینی شود.
  4. استفاده زیاد از سینوس شور بینی و یا در غلظتهای نمک بیشتر باعث خشکی مخاط بینی می گردد.
  5. بیش از 200 مرتبه در سال از سینوس شور استفاده ننمایید.
  6. هر یک از اعضای خانواده سینوس شور مخصوص خود را استفاده نماید.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟